Jolleutstyr.no - Med saltvann i blodet

Seiltøy sydd etter mål

Kjære kunde!

Vi har i en periode hatt direkte kontakt med en produsent av seiltøy. Produsenten lar oss bestille et og et plagg ut fra mål levert av kunde. Det gjør at du kan spesialsy plagg til deg selv om du er lang eller kort, tykk eller tynn. På forespørsel tar du de målene vi trenger for å sy klærne. I og med at vi har direkte kontakt med produsent er dette i mange tilfeller en like rimelig løsning som å gå til merkevare produsentene. Noen bilder med priseksempel følger under. Leveringstid vil være ca en måned fra ordrebekreftelse.

 

NEW-dry suit  blue-1  drysmock1 
Tørrdrakt med sokker, latex rundt hånd og myk neoprene rundt hals. I tillegg har den snøring rundt livet. Tørrdrakt med sokker, latex rundt hånd og myk neoprene rundt hals. I tillegg har den snøring rundt livet. Leveres både med neoprene og latex mansjetter, prisen varierer noe. Kom med dine ønsker!
 Pris ca 3250 ved stanard levering  Pris ca 3250 ved stanard levering  Pris ca 2250 ved standard levering

 Send oss en forespørsel på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., vi leverer alt av padle klær, jollebukser, todelt tørrdrakt, tørr smocker, Coastal seiljakker, våtdrakter, standard ytterjakker osv.

Finn oss på Facebook

Om jolleutstyr.no

Jolleutstyr.no er en stor aktør innen jollemiljøet i Norge. Vi selger utstyr til de fleste joller, men har spesialisert oss på Optimist og Laser.

Jolleutstyr.no AS
Asparhaug 6
5563 Førresfjorden

Tlf: 51 30 30 44 (åpent man-fre 16:00-21:00 og hele dagen på lørdag/søndag)

Org nr: 913883772
E-post: post@jolleutstyr.no

 

Betalinger på denne siden gjennomføres i samarbeider med:

 

Hjem Spesialsydde seilklær !